GRUNT

Grunt is een JavaScript-taakloper, die repetitieve processen automatiseert, zoals verkleining, compilatie, unit testing en linting. Het voert aangepaste taken uit die in een bestand worden beschreven met behulp van een opdrachtregelinterface (bekend als een Grunt-bestand).

KARMA

Karma Technologies werkt aan een nieuwe generatie draadloze virtual reality platformen. Om de gebruikerservaring te verbeteren en een meeslepende VR-ervaring te produceren, combineert de Karma-oplossing algoritmische, hardware-, software-, optische en mechanische elementen.

PROTRACTOR

Protractor is een Selenium Webdriver-wrapper die een geautomatiseerd testframework biedt voor het simuleren van gebruikersinteractie met een Angular online applicatie in verschillende browsers en mobiele apparaten. Het bevat alle Selenium WebDriver-functionaliteiten en Angular-specifieke functies voor soepele end-to-end testen.

JASMINE

Jasmine is een JavaScript-testframework dat open-source is. Het doel is om op elk JavaScript-platform te draaien, niet om het programma of de IDE te verstoren en om een eenvoudige syntaxis te hebben. Andere frameworks voor het   testen van eenheden zoals ScrewUnit, JSSpec, JSpec en RSpec hebben er een grote invloed op.

ANDROID

Android is een touchscreen mobiel besturingssysteem gebaseerd op een aangepaste versie van de Linux kernel en andere open-source software, voornamelijk gebouwd voor smartphones en tablets.

APPLE IOS

Een iOS-ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het maken van apps voor de mobiele apparaten van Apple op het iOS-besturingssysteem. Een professionele iOS-ontwikkelaar moet bekend zijn met een van de twee computertalen van het platform: Objective-C of Swift.

MICROSOFT.NET

Microsoft’s NET Framework is een software framework dat is opgericht en ontwikkeld door het bedrijf. De eerste versie van the.NET framework, 1.0, werd uitgebracht in 2002. In eenvoudige bewoordingen is het een virtuele machine voor het compileren en uitvoeren van toepassingen die zijn geschreven in verschillende talen, zoals C #, VB.Net en andere.

JAVA

Java kan worden gebruikt om volledige apps te bouwen die kunnen worden uitgevoerd op één computer of op een netwerk van servers en clients. Als gevolg hiervan kunt u het gebruiken om snel mobiele apps te maken of desktop-apps uit te voeren op verschillende besturingssystemen en servers, waaronder Linux en Windows.

NODE.JS

NODE. js is een JavaScript-gebaseerd platform dat is gemaakt op de JavaScript V8 Engine van Google Chrome en dat wordt gebruikt om I/ O-intensieve webtoepassingen te maken, zoals videostreamingsites, toepassingen met één pagina, online chat-apps en andere web-apps.

TWITTER BOOTSTRAP

Twitter Bootstrap is een front-end framework voor het snel bouwen van web apps en websites. Verschillende componenten zijn essentieel in vrijwel alle webprojecten in de huidige webontwikkeling. Raster, typografie, tabellen, formulieren, knoppen en responsiviteit zijn allemaal opgenomen in het Bootstrap-framework.

ANGULARJS

AngularJS is een dynamisch webapplicatiestructuur framework. Hiermee kunt u HTML gebruiken als uw sjabloontaal en de HTML-syntaxis uitbreiden om uw toepassingscomponenten duidelijk en beknopt weer te geven. De functies voor gegevensbinding en afhankelijkheidsinjectie verminderen veel van de code die u nu moet schrijven.