Web Applicatie Ontwikkeling

Wanneer we webapplicaties ontwikkelen, vinden we dat ze mooi, functioneel, gebruiksvriendelijk en responsief moeten zijn.

Een webapplicatie is een stuk software dat is ontworpen om te werken op elk apparaat dat toegang heeft tot internet en een webbrowser. Een goed ontworpen app stelt uw team in staat om efficiënter en effectiever te werken vanaf het apparaat dat het dichtst bij de hand is, of het nu een telefoon, tablet of desktop is. Web-apps kunnen snel worden gemaakt op basis van een beperkte blauwdruk en vervolgens worden verfijnd als zakelijke hulpmiddelen wanneer extra functies worden getest, beoordeeld en toegevoegd.

Neem Contact op

Kennis in technologieën als :

Front-end:
AngularJS, Twitter Boostrap, HTML5/CSS3

Back-end:
Restful Web API in .NET, Node.js, JAVA, PHP.

Database:
MongoDB, MySQL, SQL Server

Testing:
Mocha, Jasmine, Karma, NUnit

Voordelen van webapplicatie-ontwikkeling bij ons

Hoge kwaliteit

Als het gaat om design, gaat er niets boven kwaliteit. Een goed website-ontwerp gaat echter over veel meer dan uiterlijk. Het draait allemaal om bruikbaarheid. Het vermogen om te groeien. Het aanpassingsvermogen. De levensvatbaarheid op lange termijn. De inventiviteit. Een geweldige website vereist naar onze mening schone, responsieve code, gebruiksvriendelijke navigatie, door zoekmachines gekozen pagina-inhoud en aantrekkelijke ontwerpen.

Testing

Web testen, vaak bekend als webapplicatie testen, is een softwareactiviteit die de kwaliteit handhaaft door ervoor te zorgen dat de functionaliteit van een webapplicatie presteert zoals gepland of volgens de vereisten. We tests stellen u in staat om op elk moment fouten te ontdekken, of het nu vóór een release of dagelijks is.

Testen is een essentieel onderdeel van softwareontwikkeling. Bugs kunnen overal in het systeem ontstaan wanneer er een wijziging in de code is, hoe klein ook. Omdat de kosten voor het aanpakken van deze kwetsbaarheden in de loop van de tijd toenemen, kunt u met efficiënte we tests tijd en geld besparen bij het ontwikkelen van uw app.

Ondersteuning

Maxsel Solutions is een prominent ontwerp- en ontwikkelingsbedrijf voor websites en plug-ins dat geweldige diensten heeft aangeboden aan al zijn klanten door middel van een één-op-één ervaring die anders is dan alle andere. Maxsel Solutions biedt de klok rond onderhoud en assistentie voor al haar geregistreerde klanten en collega’s, naast haar gevarieerde diensten bij de ontwikkeling en het ontwerp van plug-ins en websites.

Communicatie

Om verschillende redenen is communicatie van cruciaal belang in het webontwerpvak. Het garandeert dat bezoekers een consistente en duidelijke boodschap ontvangen. Het zorgt er ook voor dat bezoekers van je website een goede gebruikerservaring hebben.

Garantie

Al ons maatwerk wordt ondersteund door een garantie. Als u iets identificeert dat niet werkt onder het oorspronkelijke ontwikkelingsbereik van een belangrijke browser die beschikbaar is op het moment van lancering, repareren we het gratis gedurende 90 dagen nadat we klaar zijn met werken aan de site.

Elke sterke samenwerking begint met een discussie, en die discussie kan nu beginnen. Als u een speciale behoefte heeft of contact met ons wilt opnemen, selecteer dan hieronder een optie en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om uw behoeften verder te verkennen.