Agile Team

Agile is een softwareontwikkelingsaanpak die iteratief en incrementeel is. Het is gebouwd op 12 sleutelconcepten en wordt toegepast via verschillende benaderingen en procedures. Het biedt een flexibele productontwikkelingsstrategie waarin het ontwikkelteam en de product owner samenwerken om een gezamenlijk doel te bereiken. Het proces begint met de ontwikkeling van een productvisie, een beschrijving op hoog niveau van het te ontwikkelen product.

Daarna worden user stories geschreven om de gewenste functies en features te beschrijven. In een product backlog worden deze user stories geordend in thema’s en geprioriteerd. Een ontwikkelingsteam dat is getraind in Agile is bedreven in het opsplitsen van gebruikersverhalen in beheersbare taken (een proces dat bekend staat als grooming) die dagelijkse codeeractiviteiten aansturen.

Een typisch Agile-proces is onderverdeeld in sprints, die cycli van twee weken zijn. Elke sprint wordt afgesloten met het testen en opleveren van een werkend stuk software op basis van de user stories die voor die sprint zijn gereserveerd. De procedure wordt herhaald in sprints van 2 weken totdat de producteigenaar van mening is dat de creatie van een minimaal levensvatbaar product is voltooid.

Voordelen van het inhuren van een toegewijd team bij ons

Bespaar geld

De sleutel is dat voordat u aan een softwareproject begint, u zorgvuldig moet plannen en voorbereiden. Zorg voor een duidelijke visie, een plan dat die visie volgt en leveranciers die vanaf het begin zorgvuldig zijn gekozen. U bespaart op de lange termijn veel geld door vast te houden aan de kernfunctionaliteit van uw project en effectieve kwaliteitstests te garanderen.

Professionals

Huur toegewijde softwareontwikkelaars in om snel een gat in uw engineeringteam te vullen. Schakel de diensten in van een professioneel softwareontwikkelingsteam dat bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ingenieurs.

Keuze

Een dedicated team is een businessmodel dat verwijst naar een overeenkomst tussen een klant en een dienstverlener waarbij deze laatste de klant voorziet van langdurige softwareontwikkelingsspecialisten. Deze experts worden gekozen op basis van de vereisten van de klant voor ervaring en vaardigheden.

Communicatie

Mensen en hun interacties, zoals vermeld in het Agile Manifesto, zijn de drijvende kracht achter effectieve softwareontwikkeling. Teams zijn zelforganiserend en moeten snel inspelen op veranderingen. Als gevolg hiervan is effectieve communicatie een belangrijk onderdeel van het succes van softwareontwikkeling.

Flexibiliteit

Toegewijde teams zijn gemakkelijk flexibel. Als klant hebt u volledige controle over de projecten, inclusief de mogelijkheid om ze halverwege de stroom te wijzigen, te beslissen over de werklast, enzovoort. Je hebt ook directe communicatie met het hele team, waardoor je rechtstreeks met teamleden kunt communiceren en instrueren.

Elk sterke samenwerking begint met een brainstorming, en die brainstorming kan nu beginnen. Als u een speciale behoefte heeft of contact met ons wilt opnemen, selecteer dan hieronder een optie en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om uw behoeften verder te bespreken.