Ontwikkeling van mobiele applicaties

In het digitale tijdperk zijn mobiele applicaties van cruciaal belang voor veel organisaties. Klanten hebben meer toegang tot bedrijfsgerelateerde materialen en bedrijven hebben meer mogelijkheden, dankzij apps die op slimme apparaten draaien. Smartphones en andere app-gebaseerde apparaten zijn gemeengoed geworden in alle industrieën en marktplaatsen. Uw organisatie kan in deze schijnbaar grenzeloze markt komen en uitbreiden om zijn groeidoelen op lange termijn in een veel korter tijdsbestek te bereiken door zijn aanbod te produceren.

Kennis in technologieën als :

Software development kits:
iOS SDK, Android SDK, Windows Phone SDK

Development tools:
SQLite, Core Data, Lucene

Voordelen van mobiele applicatie-ontwikkeling bij ons

Meerdere platforms

De titel “cross-platform mobile app development” of “hybrid mobile app development” zegt het al: het is een methode voor ontwikkelaars om een mobiele oplossing te creëren die compatibel is met vele besturingssystemen en platforms tegelijk (Android, iOS, Windows).

Deskundigheid

Het oplossen van problemen met Android- of iOS-applicaties zal een groot deel van uw werk als mobiele ontwikkelaar zijn. U moet tal van technologische problemen kunnen zien en uitzoeken hoe u ze kunt oplossen. Talen voor programmeren Een mobiele ontwikkelaar moet bekend zijn met programmeertalen.

Innovaties

Omdat het integreren van AR en VR in apps makkelijker zou zijn met 5G, komt er meer potentieel voor AR en VR. Gegevens worden sneller en soepeler overgedragen tussen apparaten en smartphones. Ontwikkelaars kunnen dankzij 5G nieuwe functies toevoegen zonder de snelheid van de app te beïnvloeden.

Snel en effectieve ontwikkeling

Rapid mobile app development (RMAD) tools zijn een soort codering-optionele technologie waarmee niet-programmeurs mobiele apps kunnen maken die op zijn minst iOS- en Android-apparaten ondersteunen.

Gekwalificeerd team

Omdat de grootte van een app-ontwikkelingsteam varieert afhankelijk van de complexiteit en reikwijdte van een project, laten we beginnen met het minimale aantal specialisten dat nodig is om een gemiddelde mobiele app te maken: er zijn één projectmanager en één productmanager. 1 user interface/user experience (UI/UX) designer Er komt één iOS developer en één Android developer.

Elke sterke samenwerking begint met een discussie, en die discussie kan nu beginnen. Als u een speciale behoefte heeft of contact met ons wilt opnemen, selecteer dan hieronder een optie en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om uw behoeften verder te verkennen.