Over ons

We bieden een volledig scala aan diensten, van aangepaste softwareontwikkeling tot doorlopend onderhoud en ondersteuning aan klanten in alle sectoren in de Twin Cities, Minnesota en in de Verenigde Staten. We worden consequent gerangschikt onder de beste aangepaste softwareontwikkelingsbedrijven in de Twin Cities en zijn uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om te werken.

Wij zijn een Gold Certified Microsoft Partner met een professioneel team van full-stack ontwikkelaars, SQL Server DBA’s, UI/UX-ontwerpers, Azure-architecten, Office 365-consultants en projectmanagers die gespecialiseerd zijn in de Microsoft-stack.

Al meer dan 15 jaar ontwikkelen we aangepaste software, ontwerpen we gecompliceerde websites, kiezen we SQL-databases en brengen we clients over naar de Azure-cloud. Wij zijn de ideale partner voor uw volgende softwareproject vanwege onze uitgebreide technische competentie en projectmanagementstijl. Laten we ervoor zorgen dat alles de eerste keer correct wordt gedaan. Neem direct contact met ons op!

Neem Contact op
0
+
Developers
0
+
Klanten
0
Awards

Klantgericht

Klantgerichtheid is een bedrijfsstrategie die prioriteit geeft aan de eisen van de klant boven die van het bedrijf. Klantgerichte bedrijven erkennen dat ze niet kunnen slagen totdat ze hun klantgerichtheid consequent vergroten. Het is een manier van denken die de doelstellingen van uw bedrijf afstemt op die van uw klanten. Erken dat klanten het bedrijf zijn en creëer een klantgerichte cultuur.

Missie

Wij zijn webontwikkeling, ontwikkeling van mobiele applicaties en digitale marketingbedrijven. Ons doel is om onze gewaardeerde wereldwijde klanten te bedienen met klantgerichte, resultaatgerichte, kosteneffectieve, innovatieve en functionele IT-oplossingen. Bij het uitvoeren van ons doel houden we ons aan de volgende principes:

  • We begrijpen de behoeften en verwachtingen van onze klanten en ontwikkelen technologieën om aan die doelstellingen te voldoen.
  • Wij geloven in het nastreven van nieuwe vooruitzichten die de bedrijfswaarde optimaliseren en tegelijkertijd zorgen voor groei en duurzaamheid op lange termijn.
  • Stel onze klanten in staat om sneller en intuïtiever te reageren op veranderende marktdynamiek.
  • Met behulp van moderne technologieën kunnen ze wendbaarder en concurrerender worden.
  • Onze klanten helpen om geweldige goederen op de markt te brengen in minder tijd en voor minder geld.
  • Onze klanten helpen bij het behouden van hun succes.

Visie

We verbeteren ons ontwikkelingsproces altijd om bedrijven een informatieve, gebruiksvriendelijke en effectieve strategie te bieden om de boodschap of het doel te leveren dat ze wensen. Deze procedure is bedoeld om tegemoet te komen aan de eisen van kleine, middelgrote en grote bedrijven en ondernemingen. In de concurrerende wereldwijde markt, om een toppresteerder te worden in het leveren van uitstekende web-, print- en softwareoplossingen.

Maxsel Solutions

Neem elke keer contact met ons op bij vragen of twijfel!